Customer already? Sign in  
 

Django Websites

Iemand vroeg mij laatst ‘waarin’ wij websites bouwen. Gezien het spectrum van dynamische Web frameworks wijds is – en wij bij klanten werkelijk alles tegenkomen, kan ik daar eigenlijk geen eenduidig antwoord op geven. Toch zei ik ‘Django’.

Django is een hoogwaardig Python Web framework dat snel en pragmatisch Web ontwerp stimuleert. Het framework is zo’n vier jaar geleden ontstaan uit een zich snel ontwikkelende online-nieuws organisatie en werd ontworpen om twee challenges aan te gaan; De intensieve deadlines van een nieuws redactie bijbenen zonder daarbij de strenge eisen van professionele webontwikkelaars te verloochenen.

Inmiddels is Django een volwassen framework gebaseerd op het model-view-controller-model, uitgegeven onder de BSD-Licentie. Django laat je high-end, elegante Web-applicaties ontwikkelen in een razend hoog tempo.

De focus van Django ligt op het automatiseren van bijna alle standaard facetten van Web ontwikkeling, waardoor de developer zich kan richten op de core-business van zijn vak, ontwerpen. (Django is gebaseerd op het DRY principle).

Django is een verademing voor mij en mijn co-developers. De eenvoud en logica van het framework zorgen voor ijzersterke applicaties en razend snelle project doorloop. Door de object georiënteerde basis van Python zijn Django applicaties dus net zo modulair. Upgrades en uitbreidingen zijn geen hoofdpijn dossier meer!

Benieuwd naar de kosten van een Django ombouw van uw huidige website of applicatie? Of wilt u een volledig project met ons ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact op.